MOTOREN EN BESTURING

motoren en besturing

TIP:
Bij uw aankoop bemiddelen wij bij uw bouwvergunning en bouwaanvraag in uw gemeente!>

Wilt u uw zonnescherm,rolluik,binnenzonwering of raambekleding comfortabel kunnen bedienen,dan kunt u deze laten voorzien van een motor. Nooit meer handmatig draaien of trekken,maar eenvoudig een knopje indrukken.All Protect Sun werkt samen met Somfy,welke een van de grootste en betrouwbaarste fabrikanten is van motoren en besturingen op dit gebied.

Voor elke situatie de juiste Somfy buismotor
Onzichtbaar weggewerkt in de oprolbuizen van zonneschermen en rolluiken verrichten Somfy buismotoren hun taak. Onopvallend en geruisloos. Krachtig en betrouwbaar. Diverse internationale keurmerken staan daar borg voor. Het handige inbouwprincipe in de oprolbuis en de hoogwaardige techniek staan ervoor garant dat Somfy aandrijvingen uiterst eenvoudig zijn toe te passen. Kortom, kies voor de 'bedrade' standaard Somfy buismotoren of de draadloos te bedienen Somfy RTS buismotoren als u als klant betrouwbare kwaliteit wilt hebben!
Somfy RTS buismotoren
Alle voordelen van de standaard buismotoren plus de voordelen van de innovatieve RTS-technologie. Dat zijn de Somfy RTS buismotoren: Altus RTS, Orea RTS, Oximo RTS en Altea RTS. Dankzij een geïntegreerde hoogfrequent ontvanger zijn deze motoren aan te sturen met o.a. afstandsbedieningen en draadloze muurschakelaars.
Frequentie en veiligheid
Somfy RTS toepassingen communiceren via de zend- /ontvangstfrequentie 433,42 MHz. De RTS radiosignalen hebben een reikwijdte van twintig meter, dwars door twee betonnen muren. Om veiligheidsredenen beschikt de Somfy zend- en ontvangsttechniek over 16 miljoen variërende codes. Op een RTS buismotor zijn maximaal 12 draadloze bedieningspunten in te stellen. Tijdens eventuele stroomuitval treedt er geen dataverlies op.
Flexibel
Eén afstandsbediening voor meerdere buismotoren? Een schakelaar per buismotor? Of meerdere afstandsbedieningen en schakelaars voor één buismotor? Met de Somfy RTS techniek is nagenoeg elke combinatie tussen draadloze bedieningspunten en ontvanger(s) mogelijk. Met een Telis afstandsbediening zijn alle instellingen doorlopend te wijzigen, zonder de buismotoren te demonteren. Tussenpositie
Op alle RTS buismotoren is een favoriete tussenstand in te stellen. Eén druk op de middelste knop van de afstandsbediening bijvoorbeeld is dan voldoende om deze positie automatisch te bereiken. Denk aan het instellen van een 'halve schaduwstand' bij zonwering of de 'daglichtopening' bij rolluiken.
U kunt ook uw electrische zonnescherm voorzien van een zon-wind automaat. Met deze computergestuurde besturing gaat uw scherm uit als de zon op uw gevel schijnt en de windmolen zorgt ervoor dat het scherm op tijd naar binnen gaat als de windkracht te sterk wordt. Een zeer veilig gevoel, vooral als u van huis bent en het weer plotseling omslaat.
Een heel slimme bediening voor uw rolluiken is de draadloze digitale tijdschakelklok. Deze klok zorgt ervoor dat uw rolluik op het juiste moment naar beneden gaat, zeer zeker ook als u van huis bent. Ook kunt u deze digitale schakelklok zo instellen, dat deze de rolluiken niet dagelijks precies op hetzelfde tijdstip naar beneden of omhoog stuurt. Mogelijke inbrekers hebben dan geen idee of u wel of niet thuis bent.
Om al deze hoogwaardige technische besturingen vakkundig te kunnen aansluiten en optimaal te doen functioneren, volgen onze monteurs regelmatig cursus bij onze fabrikanten. Zo blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zijn daardoor in staat u vakkundig van dienst te zijn.

De website van Protectsun is geheel vernieuwd.
Nu nog eenvoudiger uw raambekleding, gordijnen en zonwering terug vinden in het foto menu. Veel informatie en heel veel mooie foto’s op www.protectsun.nl. Iets moois gezien? Komt u dan naar de uitgebreide showroom om op ware grootte uw raambekleding live te zien en te voelen.
Hier meer uitgelichte berichten

-