SCREENS EN ZONNEFILTERS

screen

TIP:
Bij uw aankoop bemiddelen wij bij uw bouwvergunning en bouwaanvraag in uw gemeente!

Een screen, ook wel zonfilter genoemd, is een vlakhangende buitenzonwering. Het is een onopvallende zonwering welke veel wordt toegepast waar uitval zonwering niet mogelijk is. Een screen bestaat uit een glasvezeldoek dat wordt opgerold in een aluminium cassette en verticaal naar beneden of omhoog glijdt door geleiders. De warmte wordt goed buitengehouden en daarbij heeft u wel zicht naar buiten en kan men niet naar binnen kijken. Een screen is minder gevoelig voor wind dan een uitval zonnescherm.Het glasvezel doek is weersbestendig en is leverbaar in vele kleuren en kleurcombinaties. De aluminium cassette en geleiders zijn in diverse uitvoeringen en alle Ral kleuren te leveren. De handmatige bediening kan zowel met band en opwinder als met een slingerstang of staaldraadwindwerk binnen of buiten bedienbaar. Electrisch kan natuurlijk ook, aan u de keuze. Met wandschakelaar, afstandbediening of geheel automatisch met een Somfy zon- en windmeter of digitale tijdklok. Bij All Protect Sun wordt het screen voor uw raam precies op maat gemaakt, waardoor deze altijd perfect functioneert. Probeer hem eens uit in onze showroom.

SILVERSCREEN

silverscreen
Silverscreen van Verosol is de nieuwe generatie screens welke nu binnen gemonteerd kunnen worden,dit met een zeer hoog warmtewering effect. Silverscreen by Verosol biedt u de ultieme bescherming tegen de zon en toch heerlijk naar buiten kunnen kijken. Door een ultradunne metaallaag aan de buitenkant van het doek wordt meer dan 75 % van de zonnestraling rechtstreeks gereflecteerd.
Resultaat is dat het doek en de daarachter liggende kamer koel blijven,terwijl het uitzicht naar buiten nauwelijks wordt belemmerd. Warm in de winter? Jazeker!Verosol Silverscreen isoleert in de winter ook tegen koude van buitenaf. Daarmee gaat u veel energie kosten besparen!


De website van Protectsun is geheel vernieuwd.
Nu nog eenvoudiger uw raambekleding, gordijnen en zonwering terug vinden in het foto menu. Veel informatie en heel veel mooie foto’s op www.protectsun.nl. Iets moois gezien? Komt u dan naar de uitgebreide showroom om op ware grootte uw raambekleding live te zien en te voelen.
Hier meer uitgelichte berichten

-